Verifica domeniul:


S.C. HELIOMEDIA S.R.L.
J12/2898/2007
CUI: 22024477
Capital social: 200 Lei

Cont:RO75BTRL01301202G67123XX
Banca Transilvania, Cluj-NapocaContact:
e-mail: contact [<@>] heliomedia.ro
mobil: 0771-769-988
tel fix/fax: 0264-520-055

Stiri si noutati

May 4, 2014
Locuri de munca in domeniul IT*** IT jobs jobs in domeniul IT angajari in domeniul IT

Locuri de munca in domeniul it la firma noastra! (IT jobs, jobs in domeniul it, angajari in domeniul IT)

 
Downloadati template-uri gratuite

 
Mai multe template-uri gratuite

Politica

1.) Setarea contului

Va vom seta contul dupa ce se efectueaza plata si/sau procesatorul platii a verificat comanda. Este responsabilitatea dumneavoastra sa ne trimiteti o adresa de email care nu este @ domeniul pentru care va inscrieti.

2.) Continut

Toate serviciile oferite de noi trebuie folosite pentru activitati legale. Acestea includ materiale cu copyright, materiale pe care le consideram a nu fi amenintatoare sau obscene, si nu numai.

Exemple de materiale care nu vor fi acceptate:

Boti IRC

Site-uri Warez

Software piratat

Site-uri rasiste, xenofobe, etc

Unelte pentru hacking.

3.) Politica de Zero Toleranta Pentru Spam

Avem o pozitie de zero toleranta impotriva trimiterii de emailuri nesolicitate, bulk emailing si spam. Asa numitele "safe lists" sau "double opt-in" vor fi tratate ca spam. Orice utilizator care trimite spam va avea contul anulat fara notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a cere modificarea continutului sau de a dezactiva, dupa caz, orice site, cont, baza de date sau orice alta componenta care nu satisface aceste cerinte. Ne rezervam dreptul de a face astfel de modificari in caz de urgenta, dupa cum vom considera.

Ne rezervam dreptul de a solicita detinatorului contului care a trimis mesaje nesolicitate o taxa de eliberare.

4.) Informatii plati

Sunteti de acord sa platiti prin metodele corespunzatoare serviciilor pe care le veti primi de la noi, in avans pe perioada in care aceste servicii va vor fi furnizate. Sunteti de acord ca daca nu ne veti anunta ca doriti anularea unuia sau mai multor servicii, acestea vor fi taxate in continuare.

Ne rezervam dreptul de a modifica suma de plata lunara sau de a face orice alte schimbari in orice moment.

5.) Salvari si Pierderi de date

Folosirea serviciului de catre dumneavoastra se face pe propriul risk. Noi nu suntem responsabili pentru fisierele si datele care se gasesc in contul dumneavostra. Sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru fisierele si datele transferate, si pentru pastrarea back-up-urilor fisierelor si datelor.

6.) Anularea si restituirea banilor

Ne rezervam dreptul sa anulam contul in orice moment.

Clientii pot renunta in orice moment. Va oferim o perioada de 30 de zile in care va returnam banii neconditionat pentru gazduire de tipul managed shared, pentru solutii pentru reselleri si pentru gazduirea care nu este platita la pachet cu alte produse oferite gratuit sau cu reducere, de catre noi. Restituirile dupa 30 de zile vor fi proportionale cu timpul de nefolosire.

Se pot primi banii inapoi numai pentru conturile deschise prima data. De exemplu, daca ati avut un cont la noi inainte, l-ati anulat si v-ati inscris din nou, sau daca aveti deja inca un cont, nu vi se vor restitui banii.

7.) Folosirea resurselor

Utilizatorii nu au voie sa:

a) Foloseasca 25% sau mai mult din resursele sistemului mai mult de 90 de secunde. Exista numeroase activitati care ar putea cauza aceste probleme; dintre acestea amintim: scripturi CGI, FTP, PHP, HTTP, etc.

b) Ruleze aplicatii de chat interactiv in tipm real, care sa necesite resursele serverului. Serviciile gazduite la distanta sunt permise in totalitate.

c) Ruleze procese server-side nesupravegheate la nici o ora. Acestea includ toti daemonii, ca de exemplu IRCD.

d) Ruleze nici un program care sa fie in interdependenta cu o retea IRC (Internet Relay Chat).

e) Ruleze nici un fel de server pentru jocuri, cum ar fi counter-strike, half-life, battlefield1492, etc.

8.) Folosirea latimii de banda

Vi se aloca lunar un cuantum de latime de banda. Acest cuantum depinde de pachetul de gazduire pe care il cumparati. Daca contul dumneavoastra depaseste valoarea alocata, ne rezervam dreptul: sa va suspendam contul pana la realocarea lunara, sa va suspendam contul pana veti cumpara mai multa latime de banda cu o taxa suplimentara, sa va suspendam contul pana cand veti alege un pachet de gazduire superior, sa va anulam contul si/sau sa va taxam suplimentar. Valoarea nefolosita intr-o luna nu se raporteaza luna viitoare.

9.) Garantia returnarii banilor

Pentru serverele dedicate, pentru colocare si pentru gazduirea care este platita la pachet cu alte produse oferite gratuit sau cu reducere, de catre noi, nu se vor restitui banii, garantarea restituirii in 30 de zile nu se aplica. Ne rezervam dreptul de a restitui o valoare proportionala, sau de a nu restitui nimic.

10.) Modificari ale tarifelor

Valoarea pe care o platiti pentru gazduire nu va creste niciodata de la data cumpararii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile pe site, si dreptul de a mari cantitatile de resurse alocate planurilor in orice moment.

11.) Asigurari

Clientul este de acord ca trebuie sa ne apere, sa ne asigure, sa ne tina la distanta de orice fel de cereri, datorii, pierderi, costuri si pretentii, care pot apare sau pot rezulta in urma oricarui serviciu furnizat sau indeplinit, sau care a fost consimtit sa se indeplineasca, sau orice produs vandut de catre client, agentii, angajatii, sau desemnatii acestuia. Clientul este de acord ca trebuie sa ne apere, sa ne asigure, sa ne tina la distanta de orice pretentii care pot apare din: (1) orice injurie la persoana sau proprietate cauzata de orice produs vandut, sau in orice alt mod distribuit in legatura cu noi; (2) orice material furnizat de client care incalca, sau pare sa incalce dreptul la proprietate al unui tert; (3) drepturi de copyright si (4) orice produs defectuos vandut de pe serverul heliomedia.ro.

12.) Act de declinare a responsabilității

Nu vom fi raspunzatori pentru nici un fel de probleme de care va suferi afacerea dumneavoastra. Nu dam nici un fel de garantii, exprimate sau nu pentru serviciile pe care le furnizam. Declinam responsabiliatea pentru orice garantie, vandabilitate sau potrivire pentru un anume scop. Aceasta include pierderi de date rezultate din intarzieri, ne-livrarea sau livrarea gresita, sau orice alte intreruperi de servicii cauzate de noi sau de angajati.

13.) Schimbari in Termeni si Conditii

Ne rezervam dreptul sa madificam aceasta lista oricand fara notificare prealabila.
SC Heliomedia SRL - PARTENER RNC / ROTLD