Verifica domeniul:


S.C. HELIOMEDIA S.R.L.
J12/2898/2007
CUI: 22024477
Capital social: 200 Lei

Cont:RO75BTRL01301202G67123XX
Banca Transilvania, Cluj-NapocaContact:
e-mail: contact [<@>] heliomedia.ro
mobil: 0771-769-988
tel fix/fax: 0264-520-055

Stiri si noutati

May 4, 2014
Locuri de munca in domeniul IT*** IT jobs jobs in domeniul IT angajari in domeniul IT

Locuri de munca in domeniul it la firma noastra! (IT jobs, jobs in domeniul it, angajari in domeniul IT)

 
Downloadati template-uri gratuite

 
Mai multe template-uri gratuite

Parerea Clientilor

Aici sunt recomandari ale clientilor despre serviciile noastre, parerea clientilor despre www.heliomedia.ro :

 Recomandare scrisa de Irina Pancu, www.UleiBioMasline.eu :

    "Recomandarile lasate de clienti ne ajuta foarte mult.
    Nu puteam intelege de ce nu lasa toti clientii multumiti un comentariu sau o recomandare pe blog, pana mi-a cazut caramida ... In comert, in constructii, in prestari servicii, in general in viata de zi cu zi intampinam tot felul de greutati si ne-am obisnuit sa povestim cu prietenii la o cafea doar ceea ce ne-a deranjat sau enervat in acea zi.
    Un batran comerciant ( a mostenit o afacerea de familie - practic a crescut in magazin ) vecin mi-a zis candva: daca un client pleaca multumit din pravalia ta, nimeni nu va afla, insa daca pleaca nemultumit vor afla imediat inca douazeci.
    Si pentru ca am plecat multumita dintr-o pravalie si vreau sa afle toata lumea, m-am gandit sa scriu cateva randuri.
    De curand mi-am facut un site ( http://www.UleiBioMasline.eu ), si pentru ca-mi prind urechile in calculator m-am hotarat sa cer ajutor. Asa am ajuns la http://www.heliomedia.ro
    Vasile, omul din spatele firmei m-a intrebat ce vreau, cum imi imaginez site-ul, m-a ascultat cu atentie, mi-a explicat cu rabdare tot ceea ce trebuia sa stiu ( bine ca eu tot nu am inteles chiar totul ), si mi-a prezentat cateva variante la diferite preturi.
    Pentru ca eu nu am o afacere mare - sunt agricultor - producator - si nici un buget prea mare, am optat pentru un site de prezentare. Mi-a facut exact site-ul pe care-l vroiam si mi-a acordat tot sprijinul de care am avut nevoie.( inca ma ajuta ).
    Daca sunteti in aceeasi situatie cu mine, daca aveti nevoie de ajutor, daca vreti ca pagina pe care o aveti sa arate profesional, recomand cu caldura:

HELIOMEDIA si Vasile Samartinean

http://www.heliomedia.ro

    In plus pe langa faptul ca mi-a facut site-ul si imi ofera suport la cerintele mele, Vasile Samartinean mi-a oferit si clienti gratuit ca si bonus pentru afacerea mea, prin publicarea regulata de mai multe ori pe luna a unui anunt cu produsul nostru in cel mai mare site de anunturi din Transilvania, acest anunt fiind publicat pe toata perioada colaborarii noastre."
SC Heliomedia SRL - PARTENER RNC / ROTLD